В интервю по повод концерта за 25-ия рожден ден на радио „Веселина“, който Цеца ще закрие, звездата споделя, че досега не е имала възможност да бъде на една сцена с останалите музиканти, които ще са част от грандиозното шоу в „Арена Армеец“ на 22 февруари 2018 г. „Знам само, че всички те са доказани изпълнители и са едни от най-обичаните в страната ви и имат много почитатели. В едно съм сигурна - че концертът ще е много емоционален и го очаквам с нетърпение. Радвам се, че ще имам възможността да се запозная с колегите и отново да се срещна с българската публика“, коментира вдовицата на Аркан.


Цеца знае за Азис покрай участието му в шоуто „Като две капки вода“ през 2015 г., когато на финала той изпълни нейната песен „Кукавица“. Тогава екипът на певицата качи видеото с имитацията на костинбродския славей в официалния й сайт и в профила й във Фейсбук. „Одлично” и „Супер, Азисе, свака част” бяха преобладаващите коментари на феновете на Ражнатович.
На 22 февруари, освен него, Цеца ще може да види представянето и на Галена, Цветелина Янева, оркестър „Орфей“, Берковската духова музика, както й на колежката й от Гърция Пеги Зина, които заедно ще направят незабравимо Балканско парти за юбилея на радиото.