"Старата любов ръжда не хваща", това коментираха минувачи, станали свидетели на страстта и целувките на пъпа на София между синята легенда Георги Иванов и топмоделката Цеци Красимирова.

Сценката се разиграва на входа на скъпарски столичен ресторант, пише БЛИЦ.

Георги и фаталната синеока брюнетка пристигнаха почти едновременно пред кръчмата, всеки със собствената си кола, чийто номера се различават само по една цифра. Гонзо бе съпроводен от цяла кохорта авери.

Заедно с него и красавицата Красимирова в ресторанта целия щаб на Герена- старши треньор на ПФК Левски Ясен Петров, Георги Шейтанов новият треньор на вратарите на "Левски" и няколко човека от клуба. Обядътб продължава два часа, разкрива вестник "168 часа".



След като тренерите от Герена напускат тежкия обяд от кръчмата излизат Цеци и Жоро. Под арката на портала двамата влюбени нежно се целунаха и всеки се упъти към своята лимузина.

През годините името на Цеци Красимирова беше свързано не с един и двама бизнесмени. Слуховете я обвързваха през годините с

Големия Маргин, Жоро Илиев и Коко Динев. Само една любовна история в своя живот топ моделката не отрича - тази с Косьо Самоковеца, който е убит докато бяха заедно в Амстердам.

Историите за любовта и с Гонзо не са от вчера, но двамата винаги коментират, че това е просто едно добро приятелство.