Две от топимената в българската мода се завърнаха у нас, видя "България днес". Ивайла Бакалова и Цеци Красимирова са в България, след като паднаха голяма част от ограниченията за пътуване между държавите следствие от коронавирусната пандемия.
Красавиците не са заедно у нас, но се прибират приблизително по едно и също време в родината си, за да посетят роднини и приятели.

От началото на юни Бакалова е в България, като не спира да посещава партита и събития. Едно от тях е в луксозния ресторант на брега на Панчаревското езеро, където Ивайла блести изцяло в бял аутфит. Мис България 2001 - Вселена не се задържа много в столицата и се отправи към родното Черноморие, където не спира да ходи по купони, организирани от нейни приятели. Последният пристан за Бакалова е Созопол, където посреща и Джулай морнинг.

Заедно с нея е и дъщеря й Рая, която също рядко се връща в родината, тъй като основният й живот е в Дубай. На територията на страната ни от 3 седмици е и друга топмоделка Цеци Красимирова. Тя пристигна у нас от Испания, където живее заедно със съпруга си, бизнесмена Майк Струмейтис. Карантината, наложена в почти целия свят, раздели двойката за няколко седмици, като се наложи Цеци да живее сама в имението им в Испания, докато Майк е в САЩ, където наблюдава бизнеса си с марихуана.

Веднага след като мерките са разхлабени, Красимирова поема към родината си, за да види майка си, която в средата на юни имаше рожден ден. Моделката сподели кадри още от самолета, минути преди да кацне в София, като написа: "Красивата ми страна". По-късно сподели кадри и с родителката си. Красимирова посети и природен парк Витоша, където се любува на природата и засне преминаване си през пътеки и поляни.