Цеци Красимирова се прибира в България за два дни – съобщава „България днес”.

Синеоката пантера ще кацне днес в ранния следобед на летище София с полет от Барселона заедно с дъщеря си Джудит.

Моделката избяга в чужбина преди няколко години, сложи точка на манекенството и отвори нова страница в живота си. У нас тя изживя буйна любовна афера с Георги Иванов-Гонзо, но така и никога не признаха официално връзката си, а той остана със съпругата си.

Цеци Красимирова все пак не крие, че не спира да се чува по скайп и телефон с Гонзо. „Аз го обичам като човек, той има своето място в сърцето ми”,  призна красавицата.



Най-голямата й любов в живота и досега си остава висаджийския бос Косьо Самоковеца, който бе показно разстрелян в нейно присъствие през декември 2003 г. на площад „Ван Дам” в Амстердам.

При стрелбата пострада и манекенката, която бе ранена в окото. Оттогава лявото й око е изкуствено. Говори се, че килърът е трябвало да убие и Цеци, тъй като е знаела много тайна на Самоковеца. Оттогава Красимирова живее втори живот.

В едно от своите интервюта „Черната пантера”, както казват на Цеци, споделя, че е готова да вдигне сватба и да има още едно дете. Сега тя живее в Барселона с 15-годишната си дъщеря Джудит. На Красимирова толкова й допада в Испания, че не възнамерява да се връща обратно в България.