Цеци Красимирова и Гонзо отново са заедно, ако изобщо някога са се разделяли.

Двамата си уреждали тайни явки в луксозен палат край Драгалевци, изключително дискретен за случая, пише HotArena.net.

Всеки месец Цеци Красимирова прелитала от Барселона до София и обратно, където да се среща с любимия си.

Светски хроникьори припомнят, че началото на връзката между Цеци и Гонзо е някъде в края на 90-те и въпреки различните перипетии, уж раздели и промени в живота двамата продължават да делят една постеля.



През 2012 г. Цеци официално обяви публично, че вече е напълно сама и гледа напред в живота с надеждата да намери истинската любов. Макар моделката да не спомена ясно, че се е разделила със звездата на „Левски“, на всички стана ясно, че двойката е прекратила отношенията си. Според запознати това се случило, след като съпругата на Гонзо – Мариета, го заплашила с развод и съд, тъй като се уморила от дългогодишните му изневери. Решен да остане при питомното, вместо да гони дивото, Георги се разделил мирно с Цеци, но очевидно разлъката е била временна и сякаш в техния случай тя е кауза пердута, пише Всеки ден.

Фаталната Красимирова, която вече се установи да живее в Барселона, в последно време пътува все по-често до София. Пред медиите изкусителката споделя, че лети периодично до столицата ни, за да поддържа контакт с роднини и най-близките си приятели, само че хората от обкръжението на Цеци знаят истинската причина за воаяжите й до България.

Старата любов очевидно ръжда не хваща…