Една от най-известните ни моделки, Цеци Красимирова, засне предизвикателна фотосесия за фирмен календар, който се разпространява по цял свят.

Цеци, която от години живее в Испания отново демонстрира класа и сексапил. Манекенката продължава да е една от най-актуалните в модния бранш – факт, който съвсем не е случаен. Цеци поддържа перфектно тяло и форма, продължава да е изключително земна и очарователна.

В ексклузивно интервю от Барселона тя прави равносметката, че е прекарала половината си живот пред камерите и на модния подиум. Днес продължава да е успешна на полето на бизнеса и прекарва цялото си свободно време с дъщеря си Джудит, която е същинско нейно копие.

- Как дойде идеята за календара и защо решихте да бъде реализиран в България?
- Всъщност за 2016 година заснех с различни екипи три жанрови календара: за Advanced Nutritions-USA, за Harley Davidson-Barcelona и за Магама. Снимките бяха реализирани в Испания и у нас.

- Разкажете ни повече за вашите занимания в Барселона?
- Работя активно. Продавам растителни торове. Те са най-вече за отглеждане на медицинска марихуана, която е легализирана както в Испания, така и в доста европейски държави вече. Използва се за лечение на рак, глаукома, Паркинсон, епилепсия и много други заболявания. Интересно ми е всичко свързано с етапа на растеж на самото растение .Харесвам работата си и ми е приятно да се срещам с различни клиенти и да обменяме информация.

- Модата продължава ли да ви вълнува? Следите ли модните тенденции?
- Аз съм закърмена от модел. През 80-те,моята майка е била Мис Враца и дълги години манекен. Моето детство и пубертет минаха като детски модел и до днес работя. Следя модните тенденции, но се водя само от своя собствен стил.

- Как продължавате да поддържате топ-формата си, тъй като с годините изглеждате все по-добре?
- Благодаря Ви, красиви думи! В този период от живота си се чувствам по-добре от всякога. Спортувам всеки ден, тичам, плувам, медитирам, храня се разделно и винаги до залез слънце. Пия много вода с лимон през деня. Рано лягам и рано ставам. Следвам този режим - ако може така да се каже, по скоро навици са това.

- Как прекарвате времето с дъщеря си Джудит и тя в каква област би искала да се развива?
- С Джудит сме 90% от времето ни заедно. Като скачени съдове сме. Онзи ден дори ми каза: „Така силно те обичам, че като се омъжа и имам деца един ден , при нас ще живееш“. А аз и отговорих, че няма шанс! Всяка жаба да си знае гьола. Забавно е с нас. Постоянно я тормозя да спортува. В момента тя се развива в света на кино-грима. Вкъщи е пълно със всякакви маски, чудовища, кръв в туби, зъби и какво ли не.

- Къде обичате да пътувате по света и да оставате за дълго?
- Благодаря на Бог, че съм имала възможността да обиколя почти целия свят с малки изключения. Като цяло и двете харесваме Азия , вероятно бихме поживяли и там за няколко години, но за момента сме още силно влюбени в Барса.

- Какво ви даде и какво ви отне модния подиум?
- Модата само ми е давала. Губиш част от личното си пространство,но в живота всичко има цена!

- Мислили сте да напишете книга след време?
- Абсолютно Не! Твърде млада съм и би изглеждало несериозно. Има много път пред мен. Въпреки, че до момента имам доста интересен материал за книга.

- Пред какви предизвикателства ще се изправите през новата 2016 година?
- Пред каквито всяка година... Следване на собствените си приоритети,здравословен живот, споделяне на любов.

- Лесния или трудния път избирате в живота?
- По скоро честният.

Източник: Slava.bg, Интервю на: Мартин Райков

Заглавна сн.: Мирослава Дерменджиева
Стилист: Стоян Апостолов
Грим: Джулия Ангелова
Коса: Стефано Бонзай-Берлин
Гардероб: BonBon Lingerie