Цеци Красимирова се е установила за дълго в Барселона и не смята скоро да се прибира в България, разкриха за Lifestyle.bg нейни близки приятели.

Скандалната дама, която преди години оцеля на косъм при престрелка в Амстердам, когато убиха приятелят й Косьо Самоковеца, е взела със себе си и дъщеричката си Джудит.

Двете са там от началото на годината, а преди това моделът често отскачаше до купонджийския испански град. До там редовно пътува и миската Ивайла Бакалова, но
двете българки не поддържат приятелски отношения.

Според запознати причината Цеци да се установи в Испания е мъж. Тя заминала с дъщеря си, за да избяга от заможен българин, който всячески преследвал красавицата и дори искал да се ожени за нея. В Барселона Цеци също има интересни връзки, но за момента нищо сериозно, казват близките й.

Дълго време името на Красимирова беше забъркано и с бившия нападател на Левски и сегашен спортно-техническия директор на клуба Георги Иванов - Гонзо. Според хора от обкръжението й между тях наистина е имало любовен роман, който обаче е приключил доста преди тя да замине за Испания.

Клюката говори, че последната тръпка на хубавицата на българска територия е бил строителният предприемач Любомир Йомов, наричан още Любчо Добрия, тъй като бил изключително галантен към жените.

В средата на 2009-а Цеци за първи път заминала за Барселона и след като градът страшно много й харесал, решила че на по-късен етап ще се пренесе да живее там за постоянно. Явно моментът е настъпил.