Бижутерът Станимир Горчев разкри сензационно, че Цеци Красимирова крие в банкови сейфове златни и диамантени накити за над 100 000 евро!

Станимир Горчев е работил в елитната фирма за бижута, а негови клиентки и до днес са някои от най-известните жени у нас, пише blitz.bg.

“Чувал съм, че Цеци Красимирова крие бижута за 100 000 евро в специални банкови сейфове. Повечето от тях са от бутика на италианците в парижката Мека на бижутерството - "Плас Вандом". Най-ценните са от покойния Косьо Самоковеца”, разкрива Гочев.

По думите му бившата царска депутатка Антония Първанова притежава едни от най-скъпите перли в България.

Друга ВИП фенка на перлите е фолкзвездата Глория. Нейните скъпоценни бижута са с марката "Версаче".

* Глория

Клиентка на бижутера е и водещата на “Море от любов” Наталия Симеонова. Тя си купила изумително красива роза от черно злато с жълти сапфири, “реплика” на известната брошка с брилянти и сини сапфири на Елизабет Тейлър.

*Наталия Симеонова (Снимка: Bulphoto)

“Освен розата си хареса и класически медальон от средата на XVIII век от бяло злато 18 карата с брилянти. Наталия е луда по тежки бижута от сребро или от бяло злато – големи обeци, обемни колиета. Много харесва и красиви и екстравагантни пръстени, както и сребърни или кожени гривни”, споделя Гочев.

“Бившата външна министърка, а сега евродепутатка Надежда Нейнски наскоро се появи с пръстен с висококаратов диамант, който съпругът й Светлин й поръчал в Амстердам. Според познавачи стойността му е най-малко 10 000 евро.

*Надежда Нейнски (Снимка: Bulphoto)

Спряганата за гадже на соцлидера Сергей Станишев Ирена Борисова пък се кичи с бижута за 35 000 евро, с които прилича на коледна елха.

Разправят, че нахлула в бижутерски магазин на „Витошка“ и си напазарувала украшения, без да поглежда цените им. Платила с дебитна карта, без да прави излишни уговорки или да моли за отстъпки. На погледите на слисаните продавачки нахаканата дама отвърнала: „Криза е. Трябва да се инвестира в нещо трайно.“

Снимка(водеща): Bulphoto