Макар и дошла си за съвсем малко в България, скандалната манекенка Цеци Красимирова, която от години живее в Барселона, успя да се въвлече в поредната афера с женен мъж, при това така, че да бъде заснета от папараците на „Поверително с Николета Лозанова" по ТВ7.

Този път бившата на покойния бос Косьо Самоковеца и на футболиста Гонзо бе засечена да се прибира с митичния авер на Бойко Борисов - скандалния пернишки бизнесмен Иван Алексиев - Котарака, пише "Всеки ден".

Един от босовете на митичния лобистки кръг от години се опитва да се опази от камери и журналисти, особено след като още в началото на мандата на Бойко като премиер гръмна скандалът с оглавявания от него кръг „Котараците", които благодарение на близостта си с Борисов и президента Георги Първанов получиха бизнес за милиони, а мащабът на строителството им в София и по морето е необхватен.

*Иван Алексиев

*Цеци

Напоследък обаче Иван Котарака, иначе щастливо женен, е позагърбил предпазните мерки и макар и обграден със свои хора, гастролира сериозно из столичните заведения с актуални хубавици.

Преди десетина дни Алексиев е бил засечен да се натиска в сепаре на чалга дискотека с Цеци Красимирова. Всъщност това се случва в нощта, след като манекенката се появява първо на наградите на светската журналистка Нина Никол в столичен пиано бар, където взима измисления приз „Модел на десетилетието".

*Цеци Красимирова и Мариян Кюрпанов

Още докато е там, в компанията на приятелка и риалити звездата Мариян Кюрпанов, тя вече си прави уговорката с Котарака. Той дори праща лъскавия си бял мерцедес да я прибере от конкурса и да му я докара. За зла беда, именно там папараците на предаването я щракват и проследяват по пътя й към новата й тръпка.

Цеци и Иван се срещат първо в друг столичен клуб със славата на сборище на мутри и проститутки, а впоследствие се отправят към въпросната чалготека. Дали защото са били на градус, или заради емоцията на забранената любов, двамата имат неблагоразумието да влязат прегърнати в дискотеката, а след това да се отдадат на интимни ласки в сепаре, което, макар и преградено от свитата на Котарака, все пак не остава скрито за любопитните погледи на клиентите.

Натискането и подготовката за бурна нощ, или по-точно сутрин, продължило почти до развиделяване, а след като загрели под ритъма на попфолка, Красимирова и маститият бизнесмен се метнали в лимузината и отпрашили към по-уединено място, разкриват очевидци от заведението.