Манекенката Цеци Красимирова и Георги Иванов още не са скъсали взаимоотношенията си. Общата им фирма ''Цеци Красимирова'', която развива много дейности, все още е активна. В нея Гонзо има дял от 50 лв.

Фирмата първоначално носеше името на дъщерята на Цеци – Джудит. После бе преименувана на манекенката. Двойката, която в продължение на месеци се опитваше да крие избухналата отново страст, все още е в неразривна връзка. Нещо повече – левскарят купи на синеоката красавица съседен апартамент до неговия в елитен столичен квартал.

От миналата година Цеци и дъщеря й Джудит живеят в Барселона. Там прекарали и коледните празници. ''Най- голямото житейско постижение е дъщеря ми Джудит. Тя е невероятно момиче'', хвали се музата на Гонзо.

''Цеци обича пътуванията, спорта и приключенията, а малката Джудит е наследила това от майка си'', разказва близка нейна приятелка. Според нея Цеци претърпяла сериозна промяна на възгледите си за живота след смъртта на приятеля си Косьо Самоковеца. Мафиотът беше разстрелян в Амстердам пред очите й, а тя самата беше сериозно ранена от рекуширал куршум между очите.

Цеци дълго време отказваше интервюта и публичност. Но не отричаше за любовта си към Константин Димитров.

Драмата след убийството му тя преживя с помощта на дъщеря си.



Красимирова е ревностна евангелистка и води Джудит на неделно църковно училище. Красимирова ограничи и кръга си от контакти, като сред приближените й познати е и съпругата на Георги Илиев – Мая.

''Двете много разбират от мода и имат дизайнерски нюх. Именно това ги сближава най- много'', разказва друга тяхна обща позната. Освен това, когато е в България, Цеци се шири в апртамент в близост до фризьорския салон на Мая, пише skandalno.net. Голяма част от времето си в България Цеци прекарва със сестра си, която е със същите сини очи, но с руса коса. Едно от пожеланията на Красимирова към всички е: ''Дайте на света това, което искате да получите. Вярвайте, обичайте, усмихвайте се постоянно!''