Цеци Красимирова работи по въпроса да стане майка в най-скоро време, призна самата тя в интервю за Би Ти Ви, цитирано от Hotnews.bg. При това бъдещата булка планира да има две деца, по възможност момчета. 39-годишната красавица има едно момиче,което ражда едва на 18 години. Сега иска отново да стане майка на децата на бъдещия си мъж-милиардера Майкъл Струмейтис. Двамата ще вдигнат скоро българска сватба, па макар и в чужбина.

На церемонията ще звучат хора и ръченици, а роклята на булката е поверена на родна дизайнерка. Красимирова разказа, че когато Майкъл поискал ръката й, паднал на колене и целият треперел. Тя пък от изненада забавила отговора и накрая на български казала „да”.Тогава той й признал, че това е била най-дългата минута в живота му. „Двамата сме заедно от 11 години, макар че преживяхме една раздяла за това време”, спомни си Красимирова.

В момента тя живее в Испания, но планира да се пренесе при мъжа си в Америка. Той пък много харесва България, за това не е изключено да заживеят някой ден и у нас, ако се разреши използването на марихуана за медицински цели. Струмейтис е натрупал състояние именно от този бизнес.