Цеци Красимирова се отървала от всичките си зависимости накуп. Фаталната красавица, прочула се като любовница на убития бос Косьо Самоковеца и футболиста Георги Иванов-Гонзо, е отказала и тютюна, и наркотиците. Манекенката е спряла да пуши както цигари така и забранени стимуланти като марихуана и опиум. За целта Цеци се лекува в специализирана клиника за наркомани и алкохолици.

Красимирова сама се похвали за постижението сив личния си профил във Фейсбук малко след Нова година. По думите й лечението е било дълго и тежко, но е доволна, че най-сетне диша и живее свободно.

''От 3 месеца съм напълно чиста и се чувствам като нов човек'', хвали се Цеци пред приятелите си в интернет. Тя благодари специално на докторката си от клиниката ''Алън Кар''. Според Красимирова тя била най-добрият специалист и гарантирала отказване от всякакви зависимости.

Лекарката не отрече, че е помогнала на манекенката да се пречисти. Отказа обаче да коментира от какви точно стимуланти е отървала именитата си пациентка, като се позова на лекарската тайна.

''Цеци ни е много любим пациент и на мен лично, защото аз съм ѝ била терапевт. Тя е изключително интелигентен и духовен човек и много бързо разбира за какво става въпрос, затова и успя да откаже вредните си навици и да стане нов човек'', разказва терапевтката.

Тя разясни, че в клиниката страстните пушачи, наркомани и алкохолици се лекуват с комбиниран и изцяло нов американски метод, наречен ''Алън Кар''. Терапията включва както психологическа помощ, така и серия от хипнотични сеанси.

В началото се провежда семинар пт 6 часа, като в края му зависимия изхвърля ритуално цигарите, дрогата или бутилката и си тръгва напълно пречистен. Мераклиите трябва да платят около 200 лева ако искат да откажат тютюна. За останалите терапии цената се определя индивидуално.

Докторката обаче гарантира отърване от опасните зависимости, а именитата ѝ пациентка Цеци Красимирова потвърждава думите ѝ.Тя е категорична, че вече трети месец не употребява никакви вредни вещества.

Освен, че се похвали с успешното си лечение, фаталната манекенка се фука и че напоследък е обиколила света. Тя изкарала Нова година в Италия, а после за кратко се върнала в новия си постоянен дом в Барселона. Запознати припомнят, че още през лятото красавицата обяви, че напуска България и ще живее в Испания с дъщеря си.

След като си починала една седмица, Цеци отново се отправила на екскурзия. В компанията на щерка си тя отлетяла за Барбадос. После, без да се прибира  отскочила до Амстердам. Това е градът, който преобърна живота ѝ. Тя беше там броени дни след годишнината от онзи 6 декември, когато на централния площад Дам, точно пред диамантения център и хотел ''Краснополски'', в ръцете ѝ бе убит Константин Димитров-Косьо Самоковеца.

В негово лице красавицата бе намерила любовта на живота си и мъжа, който я разбира за всичко. Но съдбата ѝ отне човека, на когото бе решила да се посвети. А нея самата рани, като за малко куршумът не отне едното от двте ѝ красиви очи.

''В Амстердам съм на мястото, където преди 8 години завърши един етап от живота ми и даде начало на нов, по-мъдър и по-смислен...Градът, в който винаги ще се връщам'', пише  в социалната мрежа в профила си Цеци.

Всъщност тя никога не е преставала да ходи в Амстердам. Непрекъснато пътуваше до холандския град с приятелки, докато живееше и у нас.