"Искам да имам момче с моите очи и работя по въпроса чрез ин витро метод. Вярвам в медицината и това, че ще ми се получат нещата", категорична е манекенката.

Според близките й Красимирова и нейният милионер Струмейтис вече са избрали клиника в Щатите и ще се възползват от най-новите методи на оплождането. Чрез него се дава възможност на родителите да изберат ембрион или два с правилния брой хромозоми. Така двойките имат много по-големи шансове да се сдобият със здраво бебе. "Докторите в Щатите вече правят такива технологии, разработени "да четат" цели геноми и да селектират ембриони, които да имплантират в майката. Така има шанс освен очите, пола на бебето да се избегнат и шансовете му да развие определени заболявания като рак, сърдечни заболявания или алцхаймер", казва човек, близък до Цеци, присъствал на сватбата й, пише "България Днес".

И Красимирова, и съпругът й Майкъл Струмейтис имат дъщери от предишни връзки. Щерката на Цеци скоро ще стане на 21 години и върви по нейните стъпки в моделството. "Веднага след сватбата започнахме да работим по въпроса с наследници. Но как ще се получат - Божа работа. Няма да спра да се надявам на момче", категорична е Цеци.

Голямата любов на Косьо Самоковеца и Майкъл Струмейтис в момента живеят в Испания. Мъжът на Цеци е бизнесмен, отглеждащ марихуана за медицински цели. Двамата си казаха "да" през май на пищна церемония в Каталуния.