Цеци Красимирова и мъжът й Майкъл Струмейтис живеят разделени заради коронавируса. Моделката се е изолирала заедно с дъщеря си Джудит в палата си в Барселона, който им бе купен преди години именно от милионера. Красимирова не си е показвала носа навън от поне 20 дена, като не е ходила дори и до супермеркета, тъй като се е запасила с всички нужни продукти. Освен това в огромната си градина отглежда различни зеленчуци - домати, краставици, броколи, има и лимонови дръвчета. Цеци не крие, че много обича да се занимава с градинарство.

Тя не ползва услугите и на готвачка, а сама приготвя храната си. Отдала се е също на спорт и на четене на книги. От огромния й басейн се вижда имението на съседите й - Шакира и Жерар Пике. Моделката се надява скоро пандемията да отмине и през лятото да се прибере в България. Тя не се страхува от коорнавируса, тъй като от години се храни здравословно, набляга на пресните плодове и зеленчуци и не пие никакви допълнителни витамини.

Липсва й само мъжът й, с когото не са се виждали от няколко месеца заради пандемията. Двамата бяха разделени и на рождения му ден на 22 март. В момента Майкъл е в просторното си имение в Ел Ей, откъдето управлява бизнес империята си с марихуана за медицински цели, пише Галерия. Там негов съсед е Орландо Блум. В местността са именията на Лео ди Каприо, Киану Рийвс и Хали Бери. Майкъл броил за палата 16 милиона долара.

снимка:инстаграм цеци красимирова