Цеци Красимирова се обзаведе с младо гадже това лято. Моделката е влюбена до уши, но крие новия си приятел от всички.

Цеци, която в момента отмаря на българското Сен Тропе - Лозенец, многократно е била забелязвана в компанията на тайнствения си ухажор. Мъжът е с 5 години по-млад от нея и изключително заможен.

Двамата първо били забелязани в джипа на миската, а след това и по плажа на един от затворените тузарски комплекси в Лозенец. Младият мъж е абсолютно непознат за светските хроникьори, а Цеци го крие даже и от приятелките си.



Пред по-любопитните от тях, тя сърдито заявявала, че няма да им го представи, тъй като после само клюкарствали по неин адрес, пише „България днес“, цитира hotarena.net. Тя отказва да сподели дори каква националност е, но нейни дружки вече подмятат, че има сериозно намерение да се омъжи за него, за да може да замине за САЩ.

В момента най-голямото й желание е да си осигури виза за Америка, тъй като дъщеря й Джуди е решила, че иска да замине за там. Опитите на Цеци да получи виза за САЩ, поне за момента са неуспешни, тъй като българката е в черен списък, от който чака да я извадят.