Моделката Цеци Красимирова е на почивка в тропическия рай. Татуираната почти от глава до пети манекенка се глези на тузарска почивка в частния остров Лаукала. Той се намира до Фиджи, източно от Австралия, и попада в средата между Индийския и Тихия океан. Красимирова развълнува близки и приятели със свои снимки от екскурзията си. Малко след като отпразнува рождения ден на майка си, която нарича "най-големия пич в света", Цеци отлетя за скъпарската дестинация.


На снимките и видеата, които моделката публикува, се вижда в какъв тропически рай е попаднала. Отдава се на масажи и спа процесури в хотела на брега на океана, пийва екзотични коктейли и плува в басейн с уникална форма под палми и зеленина.
Изключително луксозният курорт е разположен на 3500 акра от лагуни, плажове с фин пясък, кокосови плантации и планини, покрити с тучна зеленина. Курортът се състои от 25 елитни вили, което създава усещане за уединение.


Островът предлага на посетителите си възможност за гмуркане, турове из джунглите на острова, обиколка с бъги или езда.
Островът вече може да се посети и от "простосмъртни" и всеки може да направи резервация. Само трябва да уцели свободни дати и да разполага с поне 4000 щатски долара за нощувка, което се равнява на близо 7000 лв.
Освен така ценното уединение и същевременно петзвездни удобства посетителите на частния остров могат да се радват и на друга екстра.


Собственикът Дитрих Матешиц купува специална "летяща" електрическа подводница, в която могат да се возят само двама пасажери. За сумата от 1700 долара те получават двучасово пътуване с подводницата, по време на което имат близка среща с делфини, китове и още много представители на океанския животински свят.

източник: "България днес"