Татуиран здравеняк е новият любовник на прочутата родна моделка Цеци Красимирова!

Хлътнала до уши е една от най-сексапилните българки от близкото минало, която преди седем години избяга от светлините на прожекторите.

Топпапараците на "България Днес" първи разкриват кой е новият мъж до красавицата. Непознат в медийните среди мъжага е господинът, успял да плени сърцето на ледената кралица.

Гаджето на Красимирова е българин, който подобно на любимата си от години живее в Барселона. Двамата пътуват често между България и Испания. Според запознати новият на моделката се занимава с бизнес, който върти както у нас, така и в Испания. Това налага постоянните пътувания, а любимата му е неотлъчно до него.



Фотоси, с които само "България Днес" разполага, са запечатали часовете преди поредния полет на двойката към Барселона. Цеци и любимият й изчакват търпеливо полета си на летището. Спортно облечени, с еднакви слънчеви очила и видимо спокойни, Красимирова и половинката й се отдават на нежни ласки и милувки пред стотици погледи.

Двойката не жали средства, когато става дума за удобството им. Цеци и мъжът до нея са с ултраскъпи куфари по последен писък на модата. По 5 бона за всеки от тях е броил бизнесменът.



По всичко личи, че са прекарали повече време в родината, тъй като за връщането им в Барселона са приготвили освен огромните куфари и ръчен багаж.

Както всеки път и този Цеци и любовникът й пътуват с първа класа. Двамата могат да си позволят най-скъпите билети и да се глезят колкото си поискат. Като истински тузари влюбените обядват спокойно и в последния момент се качват в самолета.
Подобно на любимия си и Цеци е татуирала целите си две ръце. Татуировки тип ръкав шарят крайниците и на двамата влюбени.

Според слуховете Цеци и новото й гадже са се запознали в началото на 2016 г. Вече една година двамата са щастливо обвързани, а Красимирова е като влюбена тийнейджърка.



Преди да се запознае с новия си, красавицата се беше отдала предимно на бизнеса си в Испания, свързан с продажбата на растителни торове за отглеждане на медицинска марихуана. Дъщеря й Джудит също бе на преден план в живота й.

Дълги години Цеци пазеше личния си живот в тайна. Красимирова не издаваше има ли човек до себе си.

Снимки: "България днес"