Бъдещата булка Цеци Красимирова отрече в нарочно изявление до медиите публикациите, че на сватбата й ще бъдат поканени Азис и Ивайла Бакалова. До днес тя пазеше мълчание относно венчавката с милионера Майкъл Струмейтис, както и и по други лични въпроси. Явно обаче Красимирова има сериозна вражда с Азис и Ивайла Бакалова, щом се реши да пусне специално опровержение.

„Скъпи приятели, в последно време в българската преса и в онлайн пространството излезе информация във връзка с предстоящото ми сватбено тържество, която определено не отговаря на истината. С настоящето обръщение към вас искам категорично да заявя, че на моята сватба няма да присъстват лица, които не са сред поканените. Визирам написаното от много медии, че сред гостите ще бъдат Азис и Ивайла Бакалова.

Най-красивият и емоционален ден в живота ми ще споделя единствено с хората, които истински обичам и с тези, които са до мен през всичките години. Убедена съм, че някои от вас са били подведени в желанието си да информират своята аудитория, но важно е да се учим от грешките си и да умеем да се извиняваме. За мен е важно на бял свят да излезе истината, защото винаги съм искала да споделям това, което мисля, по начина, по който искам, и по който съм възпитавана.
В навечерието на пролетта лично аз се чувствам заредена с нови сили и енергия, и гледам смело напред заедно с любимите ми хора. Благодаря Ви за разбирането и искам да пожелая на всички да бъдете здрави и обичани.“