Фаталната манекенка Цеци Красимирова е съумяла да устрои добре живота си след трагичния край на връзката й с гангстера Косьо Самоковеца.

Смуглата брюнетка, която през 2003 г. едва не загуби живота си на площад „Дам” в Амстердам, след като рикоширал куршум, предназначен за Самоковеца заседна в бузата й, днес отново води лъскав начин на живот, пише HotArena.

Цеци Красимирова се е установила за постоянно в най-хубавия европейски град Барселона, а българи, живеещи в столицата на Каталуния разкриват пред „Уикенд”, че дългокраката хубавица разполага с няколко престижни имота в Испания.

Големият си финансов удар обаче някогашната звезда на модния подиум направила покрай връзката си с американеца Майкъл Струмейтис, въртящ солиден бизнес с изкуствени торове в Европа. Цеци и щатския мултимилионер се залюбиха през 2012 г. и изкараха заедно почти 5 лета, преди да се разделят преди около година.



„Американецът буквално позлати Цеци. Покрай него тя се сдоби с 3 апартамента в Барселона, като едно от жилищата й се помещава в жилищната част на небостъргача „Агбар”. От доста време тя отдава под наем имотите си, а наскоро е взела жилище и за сестра си Даниела”, разказват българи, живеещи в Барселона. Според думите им, благодарение само на рентиерската си дейност в Испания, красавицата печели над 10 000 евро месечно.

Високият стандарт Цеци Красимирова гони от тийнейджърска възраст, когато напуска родния град Мездра, за да стане модел на „Визаж”. Оттогава красавицата не е имала бедно гадже, а най-известните й завоевания са футболиста Георги Иванов – Гонзо, както и гангстерите Красимир Маринов – Маргина, Косьо Самоковеца и Жоро Главата.

През последните месеци около Цеци е нов мъж, който е с впечатляваща физика – широкоплещ мачо с напомпани мускули. Познати на красавицата издават, че последното гадже на фаталната брюнетка отново е от Америка и е със солидна банкова сметка. „Той е бивш силов боец, състезател по жиу-жицу, който върти проспериращ бизнес в Щатите”, казват близки до Цеци Красимирова.