Войната на гримьорите беше предпоставка за отсъствието на единия от тях на събитието The 1 Lifestyle Awards 2019, състояло се миналата вечер. Присъствието и отличията в две от категориите на лайфстайл наградите за Валентин Кулагин, накара конкурента му Цецо Андреев да бойкотира бляскавата церемония, научи HotNews.

Андреев, който по първоначален план трябваше да връчва награда на една от клиентките си, бе оправдан със служебен ангажимент. За всички пък беше пределно ясно, че става въпрос за оправдание. "Цецо не можа да приеме факта, че Кулагин взима две награди, а той нито една. Затова не се появи в клуба до последно", коментираха присъстващи на церемонията. Неговият колега фризьор обаче беше там, което предизвика съмнения какъв точно професионален ангажимент е имал Андреев.

Тита замяза на фолкаджийка

Валентин Кулагин взе статуетки в категориите "Най-екстравагантна личност" и "Най-известна риалити звезда" заради участието му в последния сезон на "ВИП Брадър". По повод първото отличие, устатия хасковлия не пропусна да провокира любимеца си Папи Ханс. "Нека Пепа Транс да заповяда да си поделим тази награда. Бих искал да я споделя с него, защото той е първия мъж, който в национален ефир си сложи ролки на косата", обобщи Кулагин.

За втора поредна година The 1 Lifestyle Awards събраха на едно място ВИП персони от всякакво естество. Церемонията организирана и водена от Ива Атанасова ударно започна със специални награди за Евгени Минчев за цялостен принос в развитието на лайфстайла в България, Ники Кънчев – за риалити водещ, Софи Маринова – за цялостен принос в попфолк музиката и Наталия Кобилкина – за най-влиятелна личност в социалните мрежи.

Най-добро лайфстайл предаване, както и миналата година, е „Папараци“ на bTV, a за най-добра водеща гласуващите отново определиха Гала от Нова ТВ. Любима риалити звезда на България с най-многобройния вот от всички номинирани във всички категории е „Светата троица“ от "ВИП Брадър", или – иначе казано – Атанас Колев, Стефан Николов и Папи Ханс. На сцената тримата демонстрираха все същата задружност, както в къщата, макар рапърът да предпочете да дели друга компания вечерта.

Инфлуенсър на годината стана Златка Димитрова, която се появи в клуба с любимия си Миро. Зейнеб Маджурова впечатли с тоалета си и не случайно. Тя бе избрана за най-стилна личност от гласували фенове. И друго лице на Нова телевизия се сдоби с награда, това беше синоптичката Гери Малкоданска, която бе излъчена за Майка на годината. Чаровницата беше придружена от своя мъж - интериорния дизайнер Алекс Ковачев.

Попфолк представителите също не бяха подминати. Така например Емилия и съпруга й Жорж Башур станаха светската двойка на годината, а Алисия пък се окичи с титлата Идол.

Организаторите връчиха и една специална награда за най-бързо развиващ се артист на Тита. За дует/група на годината с огромна преднина пред другите статуетката грабнаха момчетата от СкандаУ. За музикални идоли от мъжете в БГ музиката и попфолка вотът определи Криско и Фики, а от жените – Гери-Никол и Алисия. За балада на годината бяха отличени песните на ТоТо - „Чужди усмивки“, и на Мария – „Кажи й“. За най-добра музикална колаборация в попфолка беше определена песента „Шефката“ на Тони Стораро и Галена. Песни на годината станаха съответно „Гледай как се прави“ на Криско и Слави Трифонов и „По такива си падам“ на Емилия и Емрах, а видеоклипове –„Дреме ми” на Joro & Kotenceto и „Кажи й“ на Мария.