Цецо Андреев се подигра на най-добрата си приятелка – Златка Райкова. Това наблюдавахме във вчерашния дълъг епизод на „Биг Брадър“. Заради появата на половинката на Емануела – Мартин, на който гримьорът изобщо не се изкефи заради враждата си с фолк певицата, Цецо не успя да стане от леглото си навреме и проспа голяма част от деня си. Което изигра кофти шега на най-добрата му приятелка. За капак пък на това друсна кючек с Никита Джонсън, което изобщо не се понрави на русата амбиция, стана ясно на следващия ден, след като тя научи за забавленията му.

Златка набила Азис

Преди това през деня, отдавна събудилата се Златка, която очевидно изпитва мързел да се гримира, се разхождаше като призрак из къщата с тъмни кръгове под очите и странни петна по лицето. Вероятно става дума за пигментация на кожата, която Андреев не можа да прикрие заради успиването си. Оказва се, че най-вероятно солариумът, от чиито услуги русокоската се възползва целогодишно, е оставил своите поражения върху кожата й. На дясната си буза тя носи тъмни петна, които само макиажът е способен да прикрие, пише Хотарена.

Рекордно нисък хонорар в "Биг Брадър Ол Старс"

Явно Златка все още не е намерила козметик, който да заличи проблемите й. Ако не спре със солариума, образуванията ще се увеличават и ще се появят и на други места. А нищо чудно петната да се следствие на тежък и некачествен грим, с който тя е намацана всеки божи ден.