Цецо Елвиса и съпругата му Мариела обиколиха най-екзотичните острови от Индонезийския архипелаг.

Артистът и неговата муза от години са зарибени по пътешествията в далечни страни. Като истински търсачи на силни усещания те все по-често се изкушават от по-малко традиционните за средния европеец дестинации, става ясно от интервюто на изпълнителя пред „Стандарт”.

Според Цветелин Атанасов, най- красивото място, което те са видели по време на посещението в Индонезия са островите Флорес, където двойката е посрещнала изгрева на върха на вулкана Келимуту, пише БЛИЦ.



Когато слънцето огря трите му езера, гледката беше наистина неописуема. Легенди разказват, че цветовете на езерата са различни заради душите на умрелите, които се преселват в тях.

Синьото е дом на душите на грешниците, а непорочните почиват в зеленото. Душите на магьосниците пък обитават черните води, разказва певецът.

Артистът е възхитен и от индонезийците. Според него, те са едни от най-приветливите и любезни хора, които сме срещали. Живеят бедно, но щастливо.

Елвиса разказва, че е страхотно да се намираш в индонезийската джунгла. Няма ток, вода, парно, рейсове и трамваи, телевизия и радио, няма нищо градско, но пък се чува звукът на джунглата.

Той е смесен и редактиран само от природата, режисиран едновременно от орангутани, всякакви птици, пляскащи в реката крокодили, биволи и купища други животни, възхищава се певецът.