Ченгето от 4-то РПУ Цветан Младенов, което почина след жесток побой, нанесен му от охранителя на синчето на пловдивския бизнесмен Георги Самуилов след спречкване в столичен бар е мъжът с огромния пенис, който обладава анално мъртвопияната и дрогирана манекенка Галя Литова, твърди столичен вестник.

Бруталният порно клип с Галя Литова се появи през есента на 2006 г. малко след като красавицата участва в първия сезон на риалити шоуто „ВИП Брадър“, пише skandalno.net.

Порно компроматът срина кариерата на Галя Литова, завинаги я раздели с бившето й гадже Дичо и нанесе сериозни поражения върху психиката на моделката.

След като хард порното бе пуснато в Интернет, Галя се обръсна гола глава и потърси утеха в наркотиците и в пиенето.

*Галя Литова

Това, което мнозина знаеха, но не желаеха да съобщят, за да си нямат проблеми с органите на реда, е че главно действащо лице в оргията е Цветан Младенов - Цецо Полицая.

Остава загадка поради каква причина ченгето е пуснало за обща употреба хард оргията с дрогираната Галя.

Порното с Галя Литова е само един от десетките скандални епизоди в кариерата на загиналото ченге.

Както вече стана ясно Цветан Младенов е бивше гадже на шефката на „Визаж“ Жени Калканджиева. Той е имал и друга известна любовница и също модна шефка – Ирина Папазова.

*Цветан Младенов

По зла ирония на съдбата Цветан Младенов загина именно заради манекенка. Във фаталната нощ на 3-ти март той задявал красавицата Руми Пеева, гадже на Младен, наследник на петролния бос Жоро Самуилов – Жоро Инса. Женената Руми била с още три хубавици на централно сепаре в заведението, чакайки гаджето си да дойде със свои авери. Манекенката е била задявана настойчиво от Цветан Младенов.

Когато ухажорът дошъл, манекенката театрално се разплакала и хълцайки обяснила на младото си гадже, че ченгето я заплашил с изнасилване. Заради това охраната на заведението културно помолила лейтенантът от 4-то РПУ в София да напусне. На входа каратистът Цветан Петров, който е охранител, атакувал с юмруци изчакващият го отвън за да се разберат полицай. Ченгето е нокаутиран от каратиста – бодигард, а при падането черепът му се разцепва от удара в паважа.