Победата на Софи Маринова на българския конкурс за Евровизия никак не е случайна – пише „Уикенд”.

Ромската певица е получила солидно финансово рамо от циганския барон Жоро Черния, който е пръснал десетки хиляди левове, за да й осигури победата – твърди сензационно източник на вестника, пише kliuki.bg. Близкият приятел на чалга дивата се погрижил да я избута напред, плащайки организирано гласуване с есемеси в махалите и катуните – отбелязва седмичникът.

Така Софи Маринова получила над 10 хиляди гласа, отвявайки с троен резултат конкурентката си Десислава (Dess).

Именно с ромския бос поля след края на конкурса победата си певицата. Веднага след финала на шоуто Маринова се качи на мерцедеса си и отпраши към луксозен столичен хотел.

Там я очакваха най-близките й приятели, сред които бе и едър мургав мъж. Оказа се, че това е един от най-богатите цигански барони – Георги Янков, известен като Жоро Черния. Той е известен като един от най-влиятелните главатари на мургавите ни съграждани.

Конкурентката на Софи Десислава пък напуснала шоуто бясна – уверили се репортери, присъствали на събитието. Тя твърди, че получила есемес, още докато траел конкурсът, със съдържание: „Няма да спечелиш. Всичко е нагласено”. Десислава отказала да каже кой е авторът на съобщението.

Снимки: Bulphoto