Пладнешки обир е на път да спретне Николета Лозанова на Валери Божинов! Плеймейтката е решена на всичко, за да получи това, което се полага на нея и дъщеря й Никол.

Според добре осведомени източници водещата на „Папараци“ е поискала скандално високата издръжка от 250 000 лева годишно. Това е цената, която футболистът ще трябва да плати за изневерите си и ако двамата не се споразумеят сега, ще се стигне до съд.

Запознати коментират, че Николета има достатъчно доказателства за кръшканията на Божинов и със сигурност официалната процедура по развода ще бъде в нейна полза, пише hotarena.net. Освен крупната сума, Лозанова ще поиска и огромния им апартамент в Манастирски ливади, придобит по време на брака им. Той ще остане за дъщеря им Никол.

И ако ви се струва нереално НиЛо да иска тази издръжка, ще припомним, че Алисия искаше почти толкова след раздялата си с Валери.

Певицата настояваше за 20 000 лева месечни постъпления по сметката си от Божинов, който тогава взимаше заплата от 100 000 евро на месец. Въпреки стабилното възнаграждение, Божинов бе готов да плаща по едва две хиляди месечно на майката на сина си.

В крайна сметка в съда се разбраха за повече пари, като точно колко, не е ясно, но Алисия е доволна.

Тук е моментът да отбележим, че Валери и Алисия все пак нямаха брак, докато с Николета са законни съпрузи. При доказване на вина за раздялата от страна на Божинов, съдът би бил на страната на Лозанова.

*Николета с дъщеря си Никол

Подробности около изневерите на Валери наскоро излязоха наяве. Оказва се, че ритнитопковецът се е скъсвал да кръшка на половинката си, и то по най-брутален начин. Божинов имал регистрации в платени сайтове за момичета на повикване, а в списъка на любовниците му има такива от 15- до 50-годишна възраст! На всичко отгоре е бил засечен да прави джиджи-биджи с камериерка в хотел в Правец.

Аферата в семейство Божинови стартирала преди няколко месеца, когато Валери взе решение да напусне „Левски” и да продължи футболната си кариера в Италия, като подписа договор с втородивизионния „Тернана”. С мотив, че има ангажименти към телевизионното предаване „Папараци” по Би Ти Ви, Николета отказала да замине за постоянно с Валери на Апенините и останала в София.

Далеч от погледа на Лозанова, футболистът се развихрил. Започнал як чат в интернет с момичета и ги канил да му дойдат на гости. Най-бруталните действия се случили наскоро, когато Валери беше за 10 дни в София поради контузия. Близки на футболиста разкриха, че той всяка вечер е бил с различна, като някой път по две на нощ. Повече от момичета са били с имидж на компаньонки.

*Николета и Валери

От своя страна, Николета Лозанова категорично взела решение да се разведе с мъжа си. Адвокатите й вече подготвят документите за процедурата. Водещата отказвала даже да разговаря с Божинов и била категорична, че няма вариант, при който да му прости грозните изневери. Лозанова имала шокиращи доказателства за предателствата на Валери. Телефонни разговори, SMS-и, чатове във Фейсбук, голи снимки. Ако тези неща видят бял свят, имиджът на Божинов отивал на кино.

Секс аферата в семейство Божинови е поредният пикантен скандал, в който е бил намесен и вратарят Николай Михайлов. Преди 5 години, когато Валери изостави Алисия и се захвана с Николета Лозанова - бивше гадже на сина на Боби Михайлов, конфликтът между двамата футболисти отекна и в съблекалнята на националния отбор. За да си отмъсти, Ники Михайлов пък се залюби с фолк певицата Алисия и се стигна до ситуация, в която двамата футболисти с разменени половинки се надцакваха по чалга заведенията с унизителни музикални поздрави, пише Уикенд.

„Интересно е какво ще се случи сега. И Алисия и Николета бяха предадени от половинките си. Може би накрая всичко ще си дойде на мястото и Божинов ще се върне при фолк певицата, а Лозанова и Ники Михайлов ще се съберат“, коментират клюкари.

Самата Николета обаче също има какво да губи, ако реши да вади тежката артилерия и да доказва изневерите на мъжа си. Според запознати самата тя не е от най-праведните, като освен, че все още поддържала връзка с Ники Михайлов, топлела леглото и на много влиятелен господин. За кръшканията на половинката си Валери разбира от бившата си Алисия (). Така че актуалният въпрос по-скоро е: Кой пръв изневери?