Бившият репортер на “Господари на ефира” Боби Ваклинов сега работи като редактор видеосъдържание в „Забраненото шоу на Димитър Рачков“ и това обяснява влизането му в „Маскираният певец“, но и бързото му отпадане. Ваклинов седя години без телевизионен ефир след спирането на предаването, но продължава да е верен на продуцента Маги Халваджиян. Зрителите обаче не одобряват показването на все едни и същи хора в неговите предавания. „Колкото и да ми е сладък Боби, за жалост ще го наредя до Къци и Мишето! Иначе, Браво!

Маги, губиш си аудотирята, от толкова много хора, все едни и същи ти връзват“, недоволстват зрители. „Къци сигурно пак е в някой от костюмите. Михаела Маринова и Поли Генова щом ги няма в панела, 100% са участници. Във всяко предаване тях гледаме“, коментира друга. „Маската ми беше изключително тежка, но много ефектна. Радвам се, че бях част от шоуто“, сподели развълнувано Боби Ваклинов, познат като репортер в „Господари на ефира“ и рапър.

Сред предположенията на опитните детективи Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев бяха имената на Драгомир Драганов, Атанас Колев, Коцето Калки и Спенс. В последния момент единствено AZIS подложи отново на съмнение събраните улики за Циркът и даде правилен отговор.

Зрителите на NOVA станаха свидетели на титанични дуели във втория лайв на „Маскираният певец“. Един срещу друг се изправиха Циркът и Самураят и Камъкът и Гларусът. А в първата тройна битка смело влязоха Перлата, Малинката и Заекът. Панелът бе истински объркан след повечето изпълнения, а сред новите звезди, които бяха заподозряни се чуха имената на Жана Бергендорф, Рафи Бохосян, Дичо, 100 KILA, Тончо Токмакчиев, Есил Дюран, Глория Петкова и други.

Една от най-атрактивните маски от миналия сезон се завърна на сцената на „Маскираният певец“. Актьорът Евгени Будинов вдъхна нов живот на Змията под светлините на прожекторите. „Това е едно невероятно шоу и едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали. Много исках да участвам заради сина ми и съм истински щастлив, че съм на тази сцена“, разказа той за преживяването под маската. Звездните панелисти нямаха успех в разгадаването на образа на Змията и никой от тях не позна актьора.