Николаос Цитиридис даде откровенно интервю в навечерието на новия сезон на шоуто му по bTV. Пред "Лицата на града" гъркът призна, че от новогодишната баница му се е паднало "Ще купуваш биберон“, но гъркът се надява късметът да е свързан с приятел, защото той самият не планира да има бебе. Цитиридис допълва, че славата му е дала пари и контакти, но и неприятели.

"Знанията, които придобих за последната година, не могат да бъдат научени в нито един университет или училище. Работата в тази сфера, особено на оборотите, на които с екипа бачкаме, може да те научи на безброй неща. От чисто техническите като това как да се самоокабеля и напудря, до това как работи психологията на зрителя и рекламодателя", заявява Николаос, чието шоу е в почивка целия януари месец.

"Когато бях малък, исках да правя точно това, което правя днес. Никой не ми вярваше, когато казвах, че някой ден ще имам мое си предаване, но ето ни днес тук. Сега аз не вярвам, че всичко това се случва наистина. Барабаните са ми пубертетската любов, която ръжда не хваща. Още ме сърбят ръцете да хвана палките, но нямам време, нямам и барабани. Свиренето в метъл банда беше проектирано от пуберските ми мечти да бъда рокстар и с групата ми да бъдем като Лед Зепелин и Деф Лепард. Двама от бандата още се занимават с музика, но не са рокстари. Значи не съм се минал. Добре ми е с тази мечта, която живея"