След цяла година фитнес и диети, с които успя да свали повече от 20 килограма, Николаос Цитиридис пак се е отпуснал с храната. Водещият на вечерното шоу по bTV напоследък разхожда огромни задни части и бедра, мощни като колоните на Партенона в Атина. Шкембето му е провиснало под тениските и ако продължава в същия дух, скоро може да стигне обиколките на един от любимите си актьори – Герасим Георгиев – Геро.

Едно от условията, които bTV е поставила пред Николаос Цитиридис, за да го направи водещ преди повече от година, е било да влезе във форма, признава самият той. Известно е, че първоначалният договор, който гъркът подписва с телевизията, е за сценарист в новото й вечерно предаване. Тогава той тежи близо 110 килограма. Шефовете му обясняват, че в света има само един дебел водещ на подобно тв шоу и те нямат нито време, нито желание да налагат образа на втори като него.

Затова, ако иска да го повишат от писач на смешки в лице на телевизията, Нико трябва да мине на диета и да започне да спортува. Момчето се оказва амбициозно. Само за няколко месеца стопява килограмите си до 88, което го вкарва в един от най-малките размери мъжки костюми по магазините. Именно в този вид се появява за първи път пред зрителите през февруари 2020-а.

От тогава до сега обаче е минало доста време и Цитиридис, изглежда, започва бавно, но сигурно да се завръща към старите си вредни хранителни навици, пише Уикенд. Той открай време е почитател и почти професионален дегустатор на вафли. Има специален блог, посветен на ревюта за тях, текстовете от които успява да издаде в книга. Освен това не крие, че любимата му храна са дюнерите.