Звездоманията здраво е налазила Николаос Цитиридис, пише ПИК. Гръцкият тв водещ си позволи да изригне срещу приятелите си във Фейсбук и феновете си, които оредяват и без друго с всеки изминал ден, като им забрани да го притесняват с гласови съобщения."Щеше да бъде супер през 2021-ва хората да бяха спрели да пращат гласови съобщения в чатовете с мисълта, че аз друга работа си нямам и само чакам с трепет да си спра песента, за да чуя 4-секунден запис, който гласи "ЩЕ ТИ ПИША ПОСЛЕ".

НЕ, НЯМА ДА МИ ПИШЕШ ПОСЛЕ, ЗАЩОТО ЩЕ ТЕ БЛОКИРАМ, МЪРЗЕЛ", гласи последният статус на Цитиридис. След като той не може да се съобразява с хората, които обикновено използват опцията за гласови съобщение когато шофират или когато са в друга ситуация, която не им позволява да пишат, защо те пък да са длъжни да се съобразяват с неговите капризи, питат с основание потребителите на социалната мрежа.

Други пък успокояват с доза ирония Цитиридис, че с оглед ниския му рейтинг рано или късно ще се сдобие с достатъчно свободно време, и единственото му задължение ще бъде да прослушва войсовете в чат-апликациите на телефона си. На високомерния статус на телевизионера подобаващо отвърна един от колегите му в Комеди клуба. Александър Деянски качи като коментарн следния компромат: скрийншот от чатовете си с Цитиридис, от който стана ясно, че бунтуващият се срещу войсовете грък, също праща... войсове.