В най-оспорвания дуел досега в седмия сезон на „Фермата“ по bTV Цоньо Трифонов си тръгна победен от Костадин Шопов. Въпреки че се раздели с мечтата си да остане в предаването, шофьорът запази докрай своето достойнство и добродушна усмивка. „Дадох всичко от себе си! А ти, Коце, си много добър, ти си машина!“, каза 51-годишният участник на конкурента си и го прегърна сърдечно преди да се прибере у дома.

В първото си интервю пред Би Ти Ви шофьорът призна, че и във "Фермата" има предателства и той лично се чувства разочарован от Любо. Американецът от Благоевград обясни пред Костадин, че ще застане от страната на Цоньо, но всъщност ще стиска палци Коцето да победи. "Това не ми харесва", отсече поредният отпаднал от шоуто, чу Hotnews.bg. Цоньо призна, че след като два пъти е пробвал да сложи край на живота си, разбрал, че от съдбата не може да се избяга. Той бе категоричен, че не иска да се връща към изневярата на бившата си съпруга, която имала връзка с брат му. 

В дуела коренно различните съперници разиграха впечатляващ спектакъл, изпълнен не само с напрежение, но и с хумор. След серия инфарктни обрати, дребничкият емигрант от Лондон, който излиза за втори път на Арената, победи едрия шофьор от село Крушево с 20 на 8. Конкурентите се сблъскаха още в петък, когато Цоньо демонстрира пълно превъзходство.

В рамките на 10 минути той нацепи десет килограма повече дърва от Костадин и поведе. Шофьорът обаче се справи много по-бавно в следващата битка - стрелбата с прашка по дървени трупчета, въпреки че е бивш военен. В последната, решителна битка, емигрантът не само направи спиращо дъха изпълнение с кофа, пълна с вода, а и беше с минута по-бърз - резултат, който му донесе победата и го остави във „Фермата“.