Новата звезда на ЦСКА Антон Карачанаков показа огромния си талант в последните мачове на "червените" и шефовете на клуба от "Титан" веднага му лепнаха цена.

Всеки един отбор, който иска да притежава родения в Ново Делчево футболист, трябва да плати 2 млн. евро, за да го има в редиците си.

На "Българска армия" очакват през лятото да завалят оферти за Карачанаков и вече са подготвени. Подобно беше положението и с друг талант от Благоевградско - Спас Делев, който имаше същата фиксирана цена. Той бе продаден на турския Мерсин за по-малка сума - 1,3 млн. евро, но в договора му има клаузи, според които в касата на ЦСКА може да влязат още пари.

Все още официално няма клуб, който да се свързва с името на Карачанаков, но имайки предвид сериозната мениджърска орда, която може да бъде забелязана в ложите на "Армията", това съвсем скоро ще се случи. Според мнозина от специалистите бившият футболист на Пирин притежава по-добри качества от Делев, а и в момента е по-млад, което гарантира, че той може да бъде продаден за повече пари от бившия си съотборник при "червените", пишат от "Меридиан Мач".

Снимка: Bulphoto