За първи път луксът нахлува в спортната мода с новата линия на ЦСКА. От модната линия са убедени, че пазарът ще оцени по-скъпите продукти, тъй като ЦСКА винаги е бил синоним на висока класа. За първи път в България футболен клуб създава луксозна модна линия.

"Неслучайно стартирахме с две тениски: червено-бяла и трицветна. Изключително качество носи всеки сантиметър от тях. 
Якето е отличен избор за пролетта, за летните вечери, за есента. То също е с максимално изчистен дизайн и се предлага само в червено.


Изненадите тепърва предстоят! Ще се убедите, изпипали сме всеки детайл до педантичност! Най-добрият дизайнер у нас, най-добрите шивачи, пречупени накрая през обектива на изключителния фотограф Красена Ангелова. Разбира се, не трябва да пропускаме манекените- футболисти Емил Михайлов и Александър Александров – Алвеша, които се справиха великолепно..

Искаме максимално да улесним ценителите и при покупката, като всяко едно бижу от колекцията ще може да се поръча онлайн. Наличност има и в офиса в Парк хотел „Москва“, както и в мобилните ни фен магазини при всяко домакинство на стадион „Васил Левски“", обясняват от новия бранд.