Плевенският земеделец в последно време е опасно близък с плеймейтката Николета Лозанова.

Според запознати отдавна му е мерак да я вкара в леглото си, научи HotArena.

Цуни не пропуска да покаже близост в Лозанова. На една от снимките двамата гордо позират пред обектива, гушнати един в друг. Като Николета държи червена роза в ръката си, подарена й най вероятно от Цуни.

Те имат и други общи снимки, много от които са от столични заведения, като двамата не се притесняват да показват своята привързаност. Макар преди шоуто Цуни да не беше в шоубизнеса, познава почти всички лица и има не една и две истории свързани с тях.
Във ВИП Къщата Цуни разказа на футболиста Даниел Златков, че бил личен приятел на семейството – Божинов-Лозанова и разкри, че когато Валери е в България отсяда при Лозанова.



Връзката между Николета и Цветелин Маринов датира още от години. Още през 2013-а името на плеймейтката беше посочено като причина за раздялата на Цуни с Преслава. Тогава мълвата носеше, че той е забил изпълнителката и двамата са прекарали романтична почивка в Дубай. В този момент Николета изиграла роля на сватовница. Тя запознала богаташа с най-добрата си приятелка Ваня Красимирова и между тях пламнала любов. Благодарение на чаровната дружка на Лозанова, Цуни заличил спомена за Преслава.

През цялото това време Цуни се точел и на самата Николета, но дали отношенията им са стигнали своя връх не е ясно. Според мнозина Цуни се е превърнал в светска клюкарка, която обича да коментира живота на известните. Дори на няколко пъти смени тезата дали е излизал с Александра Богданска, пише „България днес“.

Други дружки на бизнесмена вярват, че с Николета са изживели таен любовен романс, който е останал скрит от очите на хората.