Бившият на Преслава Цветелин Маринов-Цуни вехне по приятелката на Николета Лозанова, гласи последната клюка в светските среди.

Мацката разбила сърцето на плейбоя, се казва Ваня Красимирова и е най-добрата приятелка на НиЛо. „Цуни и Ваня имаха връзка, но се разделиха по нейна инициатива, научи Супер 19', пише slava.bg.

На него обаче още не му е минало и гасне по нея. И има защо, красавица е“, разказват столични сеирджии. Неугасналата страст на Цуни към брюнетката личи и от коментарите му под нейни снимки. „Ей, голяма работа е тази Ванчето, страшно маце“, „Опааа, хубавица“ и прочие закачливи коментари продължава да пуска Цуни под фотосите й във Фейсбук.

Припомняме, че преди това плевенския Казанова имаше връзки с певиците Елена Паришева, Преслава, както и с изкусителката Калина Паскалева.

Според мълвата в момента Цветелин няма гадже, дори е прекарал Нова година в тузарски зимен курорт в компанията на родни милионерски синове.

От цялата любовна драма страдала и Николета , тъй като тя имала огромното желание да намери добра партия за своята най-добра приятелка.

Футболната съпруга трескаво издирвала нов солиден мъж за своята аверка, за да се чувства Ванчето обгрижвана и желана. Родни златотърсачки пък вече точат зъби по Цуни и обмислят стратегии как да атакуват сърцето му.