Твърде вероятно е водещата на сутрешния блок на Би Ти Ви Биляна Гавазова да краси екрана и да вбесява зрителите с нелепото си поведение само още месец, а от есента на нейно място да седне напористата репортерка от новините Мария Цънцарова, усилено се говори в нюзрума на телевизията.

Смяната е обмисляна от шефовете Павел Станчев и Венелин Петков, тъй като и двамата не са доволни от начина, по който зеленооката шуменка се справя с ролята си на водеща, пише ''Всеки ден''.

„Биба е чудесен репортер с ресор „Земеделие" , но въпреки дадения й шанс не можа да оправдае очакванията ни", казал Венелин пред най-приближените си.

Мария Цънцарова е била първият вариант за нова водеща на „Тази сутрин", след излизането на Генка Шикерова по майчинство. Детинското й изражение обаче й изиграло лоша шега и в крайна сметка бил предпочетен зрелият сексапил на Гавазова.



Биляна е водеща на сутрешния блок от близо два месеца, но въпреки това продължава предимно да мълчи, да се взира в служебния си таблет, да не може да се включи в задаването на въпроси адекватно и наравно с екранния си партньор Антон Хекимян.

Настоящата половинка на арменеца вече се усеща, че мястото й се клати, защото продуцентите на блока започнаха да вкарват Цънцарова почти всяка седмица в студиото, за да разказва за ексклузивните си репортажи и да прави анализ на актуалните събития. Целта на нововъведението е именно по естествен начин да се разбере дали Мария и Антон ще си отиват като двойка и ще могат да се сработят в по-добър тандем.

„Цънцарова е супер амбициозна, нищо няма да я спре, за да се докопа до заветния стол. Освен това с Антон чисто визуално си пасват повече", бил изводът на Венелин Петков след като гледал своеобразните проби на живо в ефир.

Самият Хекимян нямал нищо против да има нова екранна партньорка, защото вече бил уморен половинката му повече да пречи, отколкото да помага.