Николета Лозанова ядоса църквата!

В болната си амбиция да е постоянно в светлината на прожекторите плеймейтката мина всички граници на добрия вкус и се появи като палава монахиня в евтин чалга клип, видя "България Днес".

"Това е грях и кощунство! Николета е извършила престъпление. Едно време тези неща се наказваха не само от църквата, но и от закона. Гаврата й със святата униформа на монахиня засяга по особен начин чувствата на народа. Никой не може да си позволява подобно нещо. Този клип е по-лош и от порнофилмите с монахини, защото го излъчват по всяко време", коментира пред "България Днес" отец Димитър Амбарев.

"Николета направо се изгаври с християнската религия, Господ няма да й го прости", доказват думите на свещеника реакциите на потресени християни.
Скандалното си видео Николета промотира, като написа в профила си в социалната мрежа:

"Аз първа лично ще ви покажа едно видео, което ще предизвика коментари, интерес и скандали... несъмнено ще се запомни за дълго. Харесва ми да съм в двете крайности - фатална и сексапилна, както и непорочна и невинна".

Парадоксалното в случая е, че според християнските канони монахиня е жена, която води аскетичен живот, или сама, или заедно с други монаси и монахини, докато поддържа някаква форма на физическо отделяне от светския живот.