Столичният квартал „Лозенец“ осъмна с кофи за боклук, окичени с лика на родната актриса Цветана Манева. Това действие бе породено от участието й в клипа на фолкпевеца Азис към песента „Позна ли ме“. На част от контейнерите бяха разлепени само нейни снимки, на едните пишеше „Чалга свят“, на другте – „Сеса“. Имаше и фотос, на който е с Азис. Там „доброжелатели“ я нарекоха „чалга интелектуалка“, цитира „Телеграф“.

Азис влезе без пари в Брадъра

Дъщерята на Цветана Манева проговори

Негативното отношение към актрисата не спира, въпреки че от излизането на клипа мина почти месец. Някои от най-запалените театрали заявиха, че за пари Цветана се е продала на чалгата у нас и на фалшивия свят.

„Доволна съм, че участвам в такава кауза“, от своя страна заяви Манева в предаването „Тази неделя“ по bTV. Тя призова хората да се замислят как се отнасяме помежду си. „Енергията ни на взаимоотнасяне е отвратителна – тя е отблъскваща, отхвърляща, заличаваща. Как се отнасяме към животните, към растенията – това определя позитивизма и негативизма. Като от теб блика негативна енергия, тя е защото отношението ти към всичко наоколо е лошо. А това не е вярно, цветята продължават да цъфтят, деца се раждат, има хора, които се усмихват, има хора, които вярват и се надяват“, посочи актрисата.