Бившата съпруга на полицейския бард Веселин Маринов - Цветанка Маринова - Рангелова, преследва Христо Стоичков като негова сянка!

В това се увери репортер на ''България Днес" на премиерата на театралната постановка ''Г-н Ганьо Балкански" в Сатирата. Отскоро разведената Вескова жена се появи на културното събитие в превъзходно настроение. Русокосата мадама бе в компанията на две приятелки, едната от които журналистката Нора Стоичкова. ''Ицо е с жена си!", предупредиха палавата Цветанка. Блондинката  невъзмутимо се тросна.

''Е, и?!" Откакто Маринова обяви, че се разделя с Веско, родни клюкари я замесваха в какви ли не забежки. Усилено се твърдеше, че едно от прегрешенията на Цвети било точно с Христо Стоичков, пише slava.bg.

Поредната засада, която Цветанка устрои на Камата, бе едва преди месец - на представянето на документална лента за Стоичков в НДК. Тогава блондинката седеше на последния ред в кинозалата и не изпускаше от поглед всяко движение на Ицо.

Футболната ни легенда въобще не отрази присъствието на Маринова на премиерата. Камата бе концентриран върху съпругата си Мариана, която блестеше с тъмно синьото си сако на Ралф Лорън и обувките на Маноло Бланик. Преди да поеме към столчето си, семейство Стоичкови се запрегръща с актрисата Татяна Лолова, която ги срещна случайно.

''Когато мога, ще дойда да те гледам. Засега съм повече в Ловеч", каза Стоичков на актрисата. Лолова подари цвете на Ивайло Калоянчев, син на големия ни актьор Георги Калоянчев, който изигра блестящо ролята си на Ганьо Балкански в представлението.

Да се включат в овациите за режисьора Кольо Петков в Сатирата дойдоха и колегите на спортната журналистка Люба Пашова. На крака я аплодираха шефката на БНТ Вяра Анкова със съпруга си Томас Лафчис, Сашо Йовков, Екатерина Генова и Мира Добрева. Репликата на Ганьо Балкански: ''Айнцу, цвайнцу, дрън! На тоя свят всеки зулум от човещина е направен" , предизвика най-силните ръкопляскания в залата, а сред звездите в афиша бяха още Славчо Пеев и Веселин Цанев.