Водещата на „Лице в лице” по Би Ти Ви била готова да прекрати скъпите и мъчителни процедури по тунинговане на устните с хиалуронова киселина, на които се подлага през 6 месеца, за да стане тепа жена, харесван от медика, писа „Таблоид“.

От есента на миналата година Цецка върти любов с младия доктор и за нищо на света не иска да го изпусне. Тв водещата гледа да угоди желанията на красавеца, които никак не са малко, разказват посветени във връзката им.

Д-р Йолов по принцип не харесвал изкуствените добавки на жените и въобще естетичната хирургия, защото бил фен на естествената визия.



Въпреки че Ризова по рождение е с плътни устни, тя допълвала секси ефекта с хиалуронови инжекции, макар упражнението да е много неприятно. На процедурата се подлагала през 6 месеца и нито високите суми, нито болката били в състояние да я спрат в дългия маратон срещу ЕГН-то.

След като медикът споделил, че предпочита жени с нормални устни, Ризова моментално взела решение да спре манипулациите и да остави устните си да върнат естествената форма.

При пропускане на хиалуроновата инжекция надутите изкуствено джуки започват постепенно да се спихват. На това разчитала и Цецка. Засега ефект няма, но промяната ще се усети след известно време, обяснили хирурзите. 

Източник: blife.bg