След като стана ясно, че Кеворк Кеворкян ще завземе ефира на Нова тв в неделя от 17 ч., когато вървеше "На четири очи" с Цветанка Ризова, то стана ясно, че предаването й пада от програмната схема на медията.

Шефовете на Нова обаче я уредиха с ново. От септември стартира съботния блок „Събуди се...".

Главни действащи лица в него са Цветанка Ризова и едно сравнително ново, но с много богат опит лице - Мирослава Иванова. Нея зрителите познават от преди години, когато за кратко бе водещ на сутрешния блок „Здравей, България".

Любопитно е, че макар за първи път да застават една до друга пред камера, Цветанка Ризова и Мирослава Иванова са всъщност дългогодишен и утвърден тандем - те бяха един екип в предаването „На 4 очи", където Мирослава бе главен редактор. Сега продължават съвместната си работа, но в ефира на „Събуди се...", където всяка от тях ще води своя собствена рубрика.

Новото предаване ще се отличава с изключителна динамика и ще предлага различен и нестандартен поглед към заобикалящата ни действителност и актуалните събития. Ще се противопоставят позиции, ще се търси непотърсената и нечута гледна точка, ще се вниква в забавната страна на нещата и ще се прави освежаващ сутрешен микс от сериозни, забавни и неочаквани съставки, пишат от lifestyle.bg.