Водещата на "Лице в лице" може да изглежда миловидна и хрисима, но всъщност е голяма лисица.

От известно време тя живее отделно от съпруга си Анатоли и двамата са се разбрали, че вече няма бъдеще за тях като семейство. Сега са в процес на финализиране на официалния развод. А междувременно Цвети въобще не си губи времето!

Въпреки че все още се води омъжена по документи, тя е намерила идеален заместитен на мъжа си. Двамата с Анатоли живеят разделени от миналото лято след две години, изпълнени с много трудности в личен план и изневери и от двете страни. Първи от семейното ложе кръшнал мъжът на Ризова. Тя първоначално прощавала, но в еидн момент й писнало и решила и тя самата да потърси щастието си другаде. Чашата преляла през лятото, когато благоверният й най-нахално заминал на море с любовница, лъжейки жена си, че е в командировка.

Решението за развод било взето от водещата. Очаква се процедурата да мине без излишни циркове и съпрузите да успеят да поделят имуществото си справедливо и по взаима воля. Синът им вече е голям, така че двамата могат да поемат сами по нови пътища в живота.

Водещата на "Лице в лице" не останала дълго сама след раздялата. Напоследък тя доста се е вталила и тинунговала и се оказва, че има причина за това. От няколко месеца Ризова поддържа тайна връзка с известен политически лидер, който сме свикнали да виждаме често в пленарната зала. Разбира се, двамата държат връзката им да остане в тайна, защото ще гръмне огромен скандал. А и, на всичкото отгоре, политикът е семеен!

За разлика от преди, когато била припряна и постоянно изнервена, сега журналистката била чудесна компания, весела и жизнерадостна, при това с неизчерпаема енергия, пише "Уикенд".