Цветанка Ризова ще наеме адвокат  да я отърве от проблемите с Нова телевизия.

В юридическия съветник тя вижда последната си надежда да разтрогне договора си с медията.

След като от телевизията обявиха, че са прекратили договора й и са я изгонили заради нарушена лоялност към медията, се оказа, че журналистката сама преди това била подала молба за напускане.

Казусът съвсем се заплита, защото досегашните й работодатели са отказали да я разпишат.

При това положение тя не може да отиде да работи в нито една друга медия, докато има договор с Нова. Защото веднага ще я осъдят.

Цветанка се вайка, че накрая ще остане без свой блок, тъй като не може да започне сезона в нито една друга медия. Опитите й да се разбере на четири очи с работодателите си, не дали резултат.

Проблемът с журналистката възникна, когато свалиха предаването й „На четири очи” и сложиха на негово място „Всяка неделя” на Кеворк.

В същото време обаче й предложиха да води сутрешен блок в неделя. На нея това не й хареса и тайно от шефовете си започна да преговаря с други телевизии.

От Нова казаха в официално изявление, че са хвърлили много труд да направят концепцията на сутрешния блок и на практика служителката им е проявила нелоялност, докато в същото време зад гърба им е преговаряла с други медии.

Явно в случая ще се стигне до съдебни дела, заради които Ризова може да пропусне не само началото на сезона, а те да се протакат цяла година, смятат нейни колеги.