Младата певица искала да се пробва за втори път в състезанието, тъй като вече гради солова кариера и сметнала това за идеална възможност не само да напомни за себе си, но и да получи допълнителна популярност, която да й помогне в професионалното й развитие.

Припомняме, че именно сезонът на „Гласът на България“, който през 2011 г. беше продуциран от екипа на Слави Трифонов, откри за голямата сцена Цветелина Грахич. Макар че талантливата певица не стигна напред в надпреварата, тя впечатли с гласа си Дългия и той я покани да стане беквокалистка в Ку-Ку бенд.

Брюнетката се изявяваше в „Шоуто на Слави“ до лятото тази година, като неочаквано за мнозина реши да напусне Дългия. Новината за раздялата разгневила Трифонов поради факта, че Цветелина споделила решението си не с него, а с Евгени Димитров-Маестрото.

Цветелина Грахич доста е ядосала Слави Трифонов, тъй като се пробвала отново да се яви на кастингите за най-гледаното музикално шоу „Гласът на България“.







Сега Грахич за пореден път успя да ядоса бившия си шеф, като се яви на кастингите за новия сезон на „Гласът на България“, който от сезон 4 насам не е в ръцете на Трифонов. Откакто музикалното шоу премина към вътрешните продуценти на bTV, то се радва на изключително високи рейтинги, прави се професионално, няма поп-фолк и развива талантите на участниците си.

Дали певицата ще получи нов шанс за изява в най-рейнтинговото музикално предаване, ще стане ясно в началото на 2018 г., когато започва излъчването на новия сезон, пише HotArena.