''Благодаря Ви, че ми доказахте, че не работя напразно.'' С тези думи певицата се обърна към почитателите си, като благодари на всички за участието в предизвикателството, което им отправи в края на 2015 година.

Припомняме Ви, че в официалната си страница във Facebook, Цветелина Янева стартира игра, в която феновете й имаха възможност да определят кой според тях е най-големия й хит за изминалата година. Общо 5 бяха проектите, които изпълнителката представи през 2015 година и съвсем заслужено направиха впечатление на публиката. Всеки от тях бе различен като стил и намери своята аудитория. Затова и коментарите на меломаните бяха многобройни, а всеки имаше своя песен - фаворит.



“Истинско удоволствие бе да прочета всички отзиви и предпочитания, защото държа на мнението и оценката ви. Благодаря ви, че ми доказахте, че не работя напразно и всеки един проект, макар различни стилово един от друг, си има своята аудитория. Доволна съм, че 5-те песни за изминалата година – “Кажи ми, ало”, “4 червени луни”, “Музика в мен”, “Видимо изневерил” и “Коледа”, намериха своята публика и вие ги оценихте по достойнство”, сподели Цветелина Янева.

Тя допълни, че заедно с D’Orne Jewelry са решили да наградят три момичета, които най-аргументирано са изказали своята позиция – Михаела Тончева, Сиси Николовска и Поли Енева.

“Очаквайте още изненади от мен. Обичам ви”, издаде в аванс певицата за това, което пък предстои през 2016-та.

Източник.: Planeta.tv, фотограф: Костадин Кръстев - Коко