Дългоочакваната премиера на “Да те бях зарязала” на Цветелина Янева вече е факт в Planeta Official и в ефира на телевизия “Планета”.

С това мистерията на кой колега се е доверила изпълнителката за новия си сингъл най-сетне е разбулена.

За първи път Цветелина Янева говори за този проект в “Звездно” по време на концерта “Земьо българска, Орфеева”. Тогава певицата не издаде името му, но спомена, че е хитов изпълнител на “Пайнер”. Вече е ясно, че това е Галин, който освен като автор на музиката и аранжимента, се включва в изпълнието и видеоклипа на “Да те бях зарязала”.

“Клип, музика и аранжимент, текст - всичко е отлично. Оправда всичките ми очаквания, а очаквах много. Браво!!!”, “Думите не стигат, Галин допринася песента да е още по-яка!”, “Хит, няма място за излишни думи! Цвети и Галин е равно на ХИТ. Най- добрата песен излязла до момента е тази!”, бяха първите коментари на публиката.

Автор на текста на новия проект на Цветелина Янева ft. Галин е Анастасия Мавродиева. Режисьор и сценарист на “Да те бях зарязала” е Николай Нанков, а отговорен оператор на лентата е Георги Марков.

Премиерата на новата песен бе предшествана от рождения ден на Цветелина Янева на 5 октомври. Това прави появата на “Да те бях зарязала” още по-специална за самата изпълнителка.

фотограф: Костадин Кръстев - Коко