Цветелина Янева, която получи приз "Баладичен хит на 2013 година" за песента "Без думи" на наградите на Планета ТВ и бе освиркана от публиката в зала 1 на НДК, броени минути след като слезе от сцената сподели пред камерата на ЬTV, че и клипът е достоен да бъде "Клип на годината", да е в номинация.

Изпълнителката каза, че ще спази обещанието си да представи поп албума си през октомври тази година. Видимо с помрачено настроение от реакцията на зрителите в залата, звездата на "Пайнер" заяви, че проектът, който подготвя, не е за тази публика.

"Пея друго, но това е моят стил, аз съм учила точно това и винаги съм искала да пея. Аз не го правя за тези хора, които са в залата тази вечер, определено. Не е за агитките, които бяха тази вечер" - подчерта тя, пише signal.bg.

На въпрос дали е огорчена и разочарована от случилото се по време на връчването на наградата й, тя обясни: "Аз вече съм претръпнала. Определено съм от певиците, за които много се говори и по различни поводи. Аз съм чиста пред моята си съвест, правя нещата заради себе си. Освен лошо и отрицателна енергия, друго не ми носи славата".

Без да влиза в подробности, Янева даде да се разбере, че и приятелят й, и близките й не вземат насериозно грубото поведение на някои фенове.

"На никого в моето обкръжение и близък човек не му пука. Ние знаехме за събирането на агитката. Той си знае човекът, който го е направил, но дано да се чувства по-добре. Хората с това се хранят, когато нямат други неща в живота си. Старая се да правя добри проекти, може би по-добри от на някои други, затова на много хора не им харесвам, но на мен така ми харесва и трябва всички да правим най-доброто, което можем" - сподели тя.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ НАГРАДИТЕ НА ПЛАНЕТА ТУК:

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Награди

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Концерт

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Бекстейдж