Цветелина Янева е от изпълнителите, които се радват на искрената и всеотдайна любов на своите почитатели.

Тези дни певицата получи поредното доказателство за това от един от най-верните си фенове от началото на музикалната си кариера - Norton Andreev. Провокиран от новата дуетна песен на Цвети Янева с Ищар – “Музика в мен“ той е подготвил специален любителски диск с песните, които певицата е издала през последните три години, но все още не е включила в албум.

“Трябва да сме горди, че в нашата малка държава има изпълнител, който поддържа толкова високо ниво във всичко, което прави, макар и да знае, че трудът му няма да бъде оценен напълно. Аз вярвам, че всичко, за което отделяме време и усилия, всичко, за което мечтаем и постигаме, всичко, което правим – ни развива и рано или късно получаваме това, което заслужаваме! Благодаря ти, Цвети!“, с това послание момчето поднесе своята изненада за любимата си певица.



Този жест истински развълнува Цветелина Янева, която за пореден път призна, че е изключително благодарна на феновете си за любовта и подкрепата през годините.

“Това момче е един от най-големите ми почитатели през всичките тези години. Много му благодаря за подаръка, както и за всички останали, които е правил и преди за мен, не съм ги забравила. Благодаря му от сърце за всички хубави думи, които е написал за мен! Благодаря и на всички мои почитатели, които не спират да ме подкрепят и харесват това, което правя за тях. Старая се винаги да се допитвам до тях. Обичам ги всички до един!“, сподели изпълнителката.

Цветелина Янева допълни, че със своя екип продължава работа по поп албума, който е обещала на публиката, но на този етап не иска да издава срокове за неговата поява, пише planeta.tv.