Цветелина Янева изрази възмущението си от провелите се награди на БГ Радио, на които изпълнителите от поп жанра и хип-хопа заложиха на плейбека при представянето си.

Ето какво пишеше във facebook профила на певицата, пише signal.bg:

"Гледах наградите на БГ радио... Това ли е българската музика!? Попфолк изпълнителите са много класи над тези, които видяхме тази вечер. Ние пеем на живо и изглеждаме перфектно, а днес нямаше нищо такова. Има само двама изпълнители в поп жанра и това са Графа и Мария Илиева, макар че и те пяха на плейбек".

В последствие този статус бе премахнат, а на негово място бе публикувано следното:

"Относно последният публикуван статус, искам да добавя, че човека, който поддържа страницата ми, е препредал думите ми по-агресивно. Това, което изкоментирах, е комплексно за БГ наградите като спектакъл, шоу и пеенето на плейбек, защото сами знаете, че тези хора непрекъснато ни оплюват за това, че не пеем на живо, че нямаме никакво ниво и правим най-лошата продукция в страната ни, а всъщност много от поп-фолк изпълнителите като Галена, Преслава, Анелия, Андреа, Емилия и т.н. се подготвят много по-добре за големите концерти, в които вземат участие. По никакъв начин не натрапвам моето мнение и не бих споделила това, ако не се дразнех за изказванията към всяка една от нас!
П.С. Не мога да си позволя да коментирам легенди като Лили Иванова, Кирил Маричков, Иван Лечев, Васко Василев и т.н., защото са дали много за българската музика и култура!"