Цветелина Янева и 100 Кила продължават с колаборациите си. След като през юни те представиха съвместното си парче "4 червени луни", сега двамата подготвят и други нови проекти.

"Ние работим вече 4-та песен със 100 Кила. Предишните ми три парчета също бяха негово дело. И това беше очаквано, защото работихме системно заедно по моите проекти. Сега предстоят още някакви неща заедно, но нямам представа все още кога точно ще се случат" - обясни певицата пред Star Reporter.



Звездата на "Пайнер" не скри, че дуетът на 100 Кила с нея е бил приет първоначално доста резервирано от феновете му.

"Много трудно приеха, особено неговите фенове, тази колаборация. Все пак са две много различни публики. Той се опита да ме вкара в неговите среди, да ме опознаят. Той смята, че хората просто не ме познават и затова реагираха така. Между нас всичко е ок, ние сме доволни от песента. Тя не е комерсиална.Това беше и нашата логика, не сме държали на тотален хит" - каза фолк певицата, пише Signal.bg.



По повод на все по-честите съвмести парчета между попфолк и рап изпълнители, които се представят в последно време, Цветелина Янева е на мнение, че няма нищо лошо в това, а за дуетния си партньор подчертава:

"За мен 100 Кила е най-добрият рапър. Той не обича попфолк, по-скоро чалга не обича, но аз не мисля, че имам нещо толкова страшно в кариерата си, заради което той да не може да ме приеме като човек и като изпълнител, и да не може да работим заедно. Преди година и половина го потърсих да работим по моите проекти заедно и започнахме без никой да знае" - разказва изпълнителката.

Сн.: Фейсбук