В интервю за BLife фолк певицата Цветелина Янева говори за клюките около нея.

Цвети казва, че е певица, музикант, а не медийна звезда. Изпълнителката споделя, че не й е приятно медиите да забъркват името й в несъществуващи скандали.

Цвети се надява спекулациите около нея и скандала с Андреа скоро да изчезнат: „На мен Андреа не ми е казала лично нищо, не съм имала конфликти с нея. След концерта разбрах, че има някакви спекулации. Най-добрият начин е Андреа да дойде и да ми каже лично нещата, ние сме големи хора.” Певицата казва още, че няма как тя да определи реди, по който излизат изпълнителите на Пайнер.

Името на Джена също се споменава от медиите в скандала. Цвети Янева казва по този повод : „Джена е човек, с който никога не съм имала проблем. Джена знае какъв позитивен човек съм. Тя е музикант и аз съм музикант. Страшно ме боли, че се получава така.

За отношенията си с Андреа Цвети сподели: “С Андреа не се поздравяваме, не се поглеждаме, казвам го за първи път. Опитвах се да съм в добри отношения с нея. Преди две години й подадох ръка, а тя си обърна главата на другата страна. Дойде моментът да го кажа на феновете си, защото искам да знаят истината от мен, а не от разни съчинения и клевети. Това е първият и последен път, когато говоря за Андреа.”